Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/vurigbe/public_html/includes/menu.inc).

Team & Contact

Ons team bestaat uit 4 mensen. Allen hebben we veel ervaring met vuur en vuurlopen.

Syntia Van Erdeghem

Opgeleid bij Sundoor, bij Peggy Dylan. Syntia is sinds 2004 gepassioneerd vuurloopbegeleidster.

Syntia vertelt : "Vuurlopen is voor mij een mogelijkheid om zeer nauw bij natuurkrachten aanwezig te zijn. Steeds opnieuw verbaast het me hoe vuur nieuw kan zijn, verfrissend, je een warm bad geeft van verandering. Mensen laten kennismaken met vuurlopen is heel fijn en verdiepend. Het raakt me steeds hoe mensen hun eigen verhaal maken met het vuur, en zich er door laten beïnvloeden. Als ik vuurlopen begeleid is veiligheid, en goede organisatie voor me belangrijk. In die bedding kan speelsheid, kracht, passie gevoeld worden. "

 

Vuurbeheerders/vuurman/vuurvrouwen 

Nele

Natacha

Vuurvrouw sinds 2013.

... "Vuur fascineerd mij heel sterk.  En brengt mij kracht, verbinding, vrijheid, transformatie. Tijdens het vuurlopen raakt het mij om te zien hoe mensen de keuze maken om voor hun verlangen te gaan, hun verantwoordelijkheid nemen,  en ervoor kiezen om wel of niet over het vuurpad te lopen. Wat beide even krachtig is.  Hierbij is voor mij een bedding van veiligheid & respect enorm belangrijk."

 

Dirk

Initiatie gevolgd bij Sandoor, bij Peggy Dylan in 2014.

 ...  "Met liefde en respect verbind ik mij met de kracht van het vuur. Als vuurman sta ik ten dienste van de deelnemers.  Het is mijn zorg dat de deelnemers aan een vuurloop voor de volle 100% de kans krijgen om hun eigen verbinding met het element vuur te ervaren."

 

 

Mocht jouw activiteit heel groot zijn, dan doen we een beroep op collega's zodat we jouw intentie in het vuurgebeuren kunnen waarmaken.

We komen naar jouw plek als je ons uitnodigt.

En we hebben een eigen vuurloopplek in Eke (bij Gent), Sint-Annastraat 7 in Centrum Voelen.

Je bereikt ons via info@vurig.be

of via Syntia : 0473214615.