Voor kinderen

Kinderen zijn welkom bij elke vuurloop, we besteden er graag aandacht aan. Als je een vuurloopfeest wenst voor je kind of kinderen, bij welke gebeurtenis ook, dan kunnen wij dat organiseren. 

Aangetrokken tot het vuur

Kinderen voelen zich meestal aangetrokken tot vuur.

Heel fijn is het als wij volwassenen hun die relatie kunnen laten houden.

Vuurlopen is voor kinderen vaak een intens en toch ook vanzelfsprekend gebeuren. Net als de volwassenen krijgen kinderen de uitnodiging om werkelijk te luisteren naar hun lichaam (weliswaar verwoord in kindertaal) of ze wel of niet over het vuur willen lopen. Kinderen die vuurlopen worden meestal als vanzelf opgeladen door het vuur, en willen vele keren over het pad gaan, ook dansen en huppelen hoort bij hun arsenaal.

Jij kan in jouw vuurloopmoment het thema leggen dat voor jou belangrijk is. Thema’s die vaak ervaren worden zijn : je passie en innerlijk vuur wordt groter ; je kracht om voor je missie te gaan wordt TOP ; je angst voor… verdwijnt of verkleint; je liefde voor iets/iemand die je aan de overkant van het vuur kan zetten (al dan niet in gedachten) gaat stromen.

Elke vuurloopbijeenkomst verloopt als volgt: aankomen en welkom ; thema van de avond toelichten ; voorbereiding in de zaal ; naar buiten: samen de vuurstapel opbouwen en aansteken ;  voorbereiding bij het vuur zodat je werkelijk aanwezig wordt ; open harken van het vuur, en kans tot je vuurloop ; afronden en napraten. De voorbereiding bij het vuur is vaak voor veel deelnemers al een belevenis op zich.

Wens je graag een aanvraag te doen voor een Vuurloop feest? Vul dan onderstaande gegevens in.
Een vuurloopkost is afhankelijk van plaats, aantal mensen, tijdsduur.... vaak start het bij 750 euro....

Vraag je eigen vuurloopfeest aan

Als je graag een vuurfeest geeft voor jezelf  of een kennis, voor je kind of kinderen, bij welke gebeurtenis ook, dan kunnen wij dat organiseren. Wanneer ouders niet meedoen of niet aanwezig zijn, vragen we wel om een schriftelijke toelating bij deelname van hun kinderen.  Kinderen kunnen vanaf 7 jaar deelnemen aan een vuurloopgebeuren.