Privé Vuurloopfeest

Heb je zin om een gebeurtenis in jouw leven, of in het leven van je groep of bedrijf met vuur te kleuren ?

De Kracht van Vuur

Mogelijkheden waaruit je keuzes kan maken:

  • we organiseren een vuurloop
  • we ontsteken vuren op je terrein
  • we bereiden je genodigden voor om zich door vuur te laten inspireren…. dansen rondom, stil zijn rondom, trommelen rondom, genieten en met intenties bezig zijn met het vuur….
  • Sint-Jansvuur maken : een vuur waar je over springt rond 21 juni….
  • een kindervuur : samen met kids vuur maken en beheren.

Wat je zeker nodig hebt voor vuurlopen : een plek waar vuur gemaakt kan worden. Zo’n plek is vrij van scherpe voorwerpen, heeft een stevige bodem van aarde en is redelijk egaal. Als je zo geen plek hebt, kunnen we dat wel samen met je zoeken/maken. Dit doen we liefst enkel als er geen andere oplossing is, of als de locatie waar je het vuurfeest graag houdt niet zo’n plek heeft waar vuur op aarde of gras gemaakt mag worden. Voor vuurlopen kunnen we niet met vuurschalen werken. We hebben wel zelf een plek nabij Gent. (Eke)

Jij kan in jouw vuurloopmoment het thema leggen dat voor jou belangrijk is. Thema’s die vaak ervaren worden zijn : je passie en innerlijk vuur wordt groter ; je kracht om voor je missie te gaan wordt TOP ; je angst voor… verdwijnt of verkleint; je liefde voor iets/iemand die je aan de overkant van het vuur kan zetten (al dan niet in gedachten) gaat stromen.

Elke vuurloopbijeenkomst verloopt als volgt: aankomen en welkom ; thema van de avond toelichten ; voorbereiding in de zaal ; naar buiten: samen de vuurstapel opbouwen en aansteken ;  voorbereiding bij het vuur zodat je werkelijk aanwezig wordt ; open harken van het vuur, en kans tot je vuurloop ; afronden en napraten. De voorbereiding bij het vuur is vaak voor veel deelnemers al een belevenis op zich.

Bij elke vuurloop maak je op het moment zelf de keuze of je over het vuur gaat of niet. Ook als je kiest om niet over het vuur te gaan, zal je toch heel wat kracht in je lichaam ervaren. je zegt dan immers “ja” tegen de “neen” die je voelt in je lichaam !

Wens je graag een aanvraag te doen voor een Vuurloop feest? Vul dan onderstaande gegevens in.

Vraag je eigen vuurloopfeest aan

Een vuurloopkost is afhankelijk van plaats, aantal mensen, tijdsduur…. vaak start het bij 750 euro….