Vuurloop Teambuilding

Onder de bedrijfsnaam “Vurig” organiseert Syntia vuurloop teambuildings voor bedrijven. Met haar 18 jaar lange ervaring in het begeleiden van mensen over het vuurpad, komt ze met plezier in jouw team de verbinding en focus versterken.

De Kracht van Vuur

Om over vuur te wandelen is er niets nodig, enkel je volle aanwezigheid bij het gebeuren. Met aanwezigheid bedoelen we klaar, paraat, en betrokken zijn. Het voordeel van vuur is dat het die kracht in je opwekt. Zo kan een team dat eerder sluimert, wakkerder worden, een team dat eerder zenuwachtig of niet gefocust werkt, aangesproken worden op samen in één richting te kijken/stappen/werken. Elke vuurloop is een feest op zich en geeft een boost aan een team.

Een unieke voorbereiding

Tijdens het opbouwen van de vuurstapel groeit de samenhorigheid in de groep. Elke groep legt door zijn unieke samenstelling de vuurstapel anders, waardoor het vuur op zijn eigen wijze brandt. Op zich is dat al een prachtig schouwspel!

Afhankelijk van de doelstelling die de groep heeft met het vuurlopen, wijzigt de voorbereiding op de vuurloop. Zo zal een team dat graag aan ‘samen steviger worden’ werkt, baat hebben aan meer tijd bij elkaar. Een team dat een opkikker nodig heeft, kan dan eerder korter bij elkaar zijn. Een belangrijke voorwaarde is wel dat de mensen het met elkaar willen aangaan…

Samen grenzen verleggen

We maken, afhankelijk van de doelstelling bij het vuurlopen, gebruik van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld glasloop, arrowbreak, bar-bending en oefeningen die vertrouwen en kracht geven.

Er kan een korte of lange opbouw zijn naar het vuurlopen. Ook deze begeleiding nemen wij op ons. We zijn vertrouwd met het begeleiden van processen. Samenwerking met andere bedrijfstrainers behoort tot de mogelijkheden.

Wil je meer info of een offerte? Vul dan onderstaand formulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte

Een aanbod voor jou bedrijf. We denken met je mee tot de gehele beleving mooi af is. We stemmen af op de drive binnen je groep en de doelstellingen die je wenst te bereiken.